Ons Concept
De Zevende hemel heeft een uniek concept ontwikkeld waar u met uw restaurant zich mee kan onderscheiden.
Het gezamenlijke doel is om uw gasten een spannende bourgondische reis door Italië te laten maken. Hierin laten wij 7 heerlijke door u gekozen gerechtjes proeven ondersteund met 7 bijpassende wijnen. Dit avondvullende programma wordt gepresenteerd door Erwin Teunissen, geassisteerd door Alberto M. Racioppoli.
Ook nemen wij ondersteunend bedienend personeel mee deze avond om alles uit te serveren.
Elke gang duurt circa 20 minuten, beginnend met een korte presentatie over de wijn in combinatie met het gerecht.
In de tussentijd worden de gerechtjes geserveerd en heeft men circa 15 minuten per gang. Bij elke gang wordt een half glas (circa 7,5 cl.) wijn geschonken.
De Zevende hemel heeft een uniek concept ontwikkeld waar u met uw restaurant zich mee kan onderscheiden.
Het gezamenlijke doel is om uw gasten een spannende bourgondische reis door Italië te laten maken. Hierin laten wij 7 heerlijke door u gekozen gerechtjes proeven ondersteund met 7 bijpassende wijnen. Dit avondvullende programma wordt gepresenteerd door Erwin Teunissen, geassisteerd door Alberto M. Racioppoli.
Ook nemen wij ondersteunend bedienend personeel mee deze avond om alles uit te serveren.
Elke gang duurt circa 20 minuten, beginnend met een korte presentatie over de wijn in combinatie met het gerecht.
In de tussentijd worden de gerechtjes geserveerd en heeft men circa 15 minuten per gang. Bij elke gang wordt een half glas (circa 7,5 cl.) wijn geschonken.
